Παρασκευή 25 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
«Καταδικάστε τους με την ψήφο σας»

Η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη
Η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη
Την εικόνα εγκατάλειψης, που παρουσιάζει ολόκληρη η ακτή της Πειραϊκής, διαπίστωσαν τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχο Πειραιά με την παράταξη «Πειραιάς - Αναγέννηση», στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησαν προχτές το βράδυ σε καταστήματα επισιτισμού στην περιοχή.

Η δημοτική αρχή του Πειραιά, παρά τις εξαγγελίες ότι θα αναδείξει τα αρχαιολογικά μνημεία της περιοχής, μετά και το γκρέμισμα, εδώ και μήνες, καταστημάτων, μέχρι σήμερα έχει αφήσει την περιοχή ακριβώς όπως την άφησαν οι μπουλντόζες. Αποτέλεσμα, σε όλο της το μήκος να είναι μια νεκρή ζώνη, με τοποθετημένες ακόμα τις κόκκινες κορδέλες από την ημέρα που έγινε η κατεδάφιση των καταστημάτων και στην οποία δύσκολα κανείς μπορεί ακόμα και να περπατήσει.

Αυτή η εικόνα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας έχει σαν αποτέλεσμα και η κίνηση στα καταστήματα που απέμειναν να έχει μειωθεί δραστικά. Σ' αυτό, βέβαια, όπως τόνισαν οι καταστηματάρχες, έχει συμβάλει και η οικονομική αδυναμία του κόσμου. Η Ελπ. Παντελάκη κάλεσε τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους στα καταστήματα της Πειραϊκής να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τη σημερινή δημοτική αρχή της πόλης του Χρ. Αγραπίδη, αλλά και για την αντιπολίτευση της παράταξης του Π. Φασούλα, που οδήγησαν και αυτή την περιοχή του Πειραιά στη σημερινή κατάσταση και με την ψήφο τους να τους καταδικάσουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ