Παρασκευή 25 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΤΕΡΜΠΥ»
Απλήρωτοι για τρεις μήνες

Περιοδεία κλιμακίου της «Συμπαράταξης», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας Σπύρο Χαλβατζή, στις εφημερίδες «Βραδυνή», «Ντέρμπυ», «Τράφικ»

Την ανάγκη οι εργαζόμενοι να παλέψουν και να συγκρουστούν με στόχο την καθιέρωση μόνιμης και σταθερής εργασίας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, σημείωσε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Σπύρος Χαλβατζής με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», κατά τη διάρκεια περιοδείας του στις εγκαταστάσεις των εφημερίδων συμφερόντων Τράγκα και Μήτση. Μαζί με τον Σπ. Χαλβατζή ήταν κλιμάκιο της «Συμπαράταξης» αποτελούμενο από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Μαρία Ζευγώλη, Γιώργο Αδαμίδη, Γιάννη Κομνηνό και Σωκράτη Λομβάρδο, καθώς και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Παναγιώτη Ράμμο.

Οι εργαζόμενοι σε ορισμένες από αυτές τις εφημερίδες, σημείωσαν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Ντέρμπυ», ότι είναι απλήρωτοι για τρεις μήνες! «Οσοι είναι, μάλιστα με δελτίο παροχής υπηρεσιών», είπαν οι εργαζόμενοι στον Σπ. Χαλβατζή και την αντιπροσωπεία της Συμπαράταξης, «είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση».

«Εμείς υποστηρίζουμε την ανάγκη για μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας», σημείωσε ο Σπύρος Χαλβατζής, μιλώντας στους εργαζόμενους. «Λέμε όχι στις ελαστικές σχέσεις εργασίας που προσφέρουν μισή δουλιά, μισή ζωή», επισήμανε. Αναφερόμενος μάλιστα για τους εργαζόμενους στο χώρο του Τύπου, είπε ότι υπάρχουν κάποια στελέχη που αμείβονται πλουσιοπάροχα και «υπάρχει και το δημοσιογραφικό προλεταριάτο, που αμείβεται με ελάχιστα χρήματα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ