Παρασκευή 18 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Συνεχίζεται το ταξίδι του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σήμερα, Παρασκευή, κάνει στάση στα παλιά Ρούματα στα Χανιά, με θέμα «ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά», προκειμένου «να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΝ που με την πολιτική τους και τις θέσεις τους για διαχωρισμό "μαλακών" και "σκληρών" ναρκωτικών ή για αποποινικοποίηση των λεγόμενων μαλακών διογκώνουν το ήδη οξυμένο πρόβλημα που πλήττει κυρίως τους νέους», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χανίων της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα της προφεστιβαλικής εκδήλωσης έχει ως εξής: Στις 6 το απόγευμα ποδοσφαιρικός αγώνας «Διγενής Παλαιών Ρουμάτων» με ομάδα της ΚΝΕ, στις 8.30 μ.μ. λαϊκό έντεχνο μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Στις 9 το βράδυ θα γίνει ομιλία και θα ακολουθήσει κρητικό μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα των αδελφών Παναγιωτάκη.

Αύριο, Σάββατο, στις 8.30 μ.μ. στην κάτω πλατεία στο Νεστόριο με θέμα «60 χρόνια ΔΣΕ - Συνεχίζουμε την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας, προβολή ντοκιμαντέρ και συναυλία.

Την Κυριακή 20 του Αυγούστου κεντρική προφεστιβαλική εκδήλωση στο Καραβόσταμο (ρέμα) Ικαρίας, με συναυλία του Β. Κορακάκη, θεατρική παράσταση από μέλη της ΚΝΕ και στη συνέχεια λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ