Σάββατο 29 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΣ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Αντίσταση στην καθημερινή υποβάθμιση της ζωής

«Στο Δήμο Καζαντζάκη εδώ και τρεις τετραετίες τουλάχιστον, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση αβεβαιότητας. Είμαστε μάρτυρες της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής μας και οδηγούμαστε βήμα βήμα στα χειρότερα».

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος με τα αγωνιστικά ριζοσπαστικά ψηφοδέλτια στο δήμο «Ν. Καζαντζάκης» του νομού Ηρακλείου, Γιώργος Σταματάκης, στα πλαίσια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση». Εκεί παρουσιάστηκαν οι βασικές αρχές της Κίνησης.

Στο πλαίσιο των Καποδιστριακών δήμων, πρόσθεσε ο Γ. Σταματάκης, που από τον καιρό της δημιουργίας τους έχουν γίνει βασικό εργαλείο για την εφαρμογή αντιλαϊκής πολιτικής και για την υπερφορολόγηση των δημοτών, «είμαστε μάρτυρες και στο δήμο μας, μιας τακτικής της Δημοτικής αρχής με κύριο χαρακτηριστικό τα έργα βιτρίνας και τα έργα λεγόμενου πολιτισμού». Την ίδια ώρα, συνέχισε, το αγροτικό εισόδημα συνεχώς συρρικνώνεται. Η ζωή για τον εργάτη και τον μικρομεσαίο επαγγελματία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Σε αυτές τις εκλογές, σημείωσε, καλούμε τους συνδημότες μας να καταδικάσουν αυτούς που θέλουν τους Δήμους διαχειριστές του συστήματος και μεσιτικά γραφεία των εργολάβων και του ρουσφετιού. «Οι μάσκες πέφτουν καθημερινά. Το να στηρίζεις τη μια, τον ένα συνδυασμό του δικομματισμού και την άλλη τον άλλο δεν είναι λύση. Τα προβλήματα που δημιούργησαν και οι δύο τόσα χρόνια γιγαντώνονται επικίνδυνα. Χρειαζόμαστε δημάρχους και συμβούλους αγωνιστές και διεκδικητικούς. Οχι συμβιβασμένους υπηρέτες του συστήματος».

Εκ μέρους της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ μίλησε η Βούλα Τζανάκη, κάλεσε τους δημότες του «Ν. Καζαντζάκη» να στηρίξουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό που στηρίζει το ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα στείλουν μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ αλλά και του ΣΥΝ που βάζει πλάτη για την εφαρμογή της.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ