Παρασκευή 21 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Κάλεσμα νεανικής συσπείρωσης

Σε εκδήλωση της ΚΝΕ μίλησαν ο Β. Μπούτας και ο Χρ. Τέγος, υποψήφιος νομάρχης και δήμαρχος Καρδίτσας, αντίστοιχα

Ο Χρ. Τέγος
Ο Χρ. Τέγος
Νεανικό μήνυμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση των αγωνιστικών συνδυασμών στη νομαρχία και στους δήμους του Νομού Καρδίτσας, έστειλε η σύσκεψη που διοργάνωσε η ΝΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ για τις ερχόμενες τοπικές εκλογές. Στη σύσκεψη, που έγινε στη «Ραστώνη», μίλησαν ο Βαγγέλης Μπούτας, υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και ο Χρήστος Τέγος, υποψήφιος και νυν δήμαρχος Καρδίτσας, καλώντας τους νέους να συσπειρωθούν στους αγωνιστικούς συνδυασμούς, που δίνουν την πολιτική μάχη με επίκεντρο τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα και γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα.

Τόνισαν, δε, ότι κριτήρια ψήφου των νέων πρέπει να αποτελέσουν τα πολλά και οξυμένα προβλήματά τους, με δεδομένο ότι οι υποψήφιοι του ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ εφαρμόζουν ή στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική που τα δημιουργεί.

Αναφερόμενος στη Νομαρχία Καρδίτσας, ο Βαγγέλης Μπούτας σημείωσε ότι ο ρόλος των Νομαρχιακών Αρχών, τα προηγούμενα χρόνια, ήταν αυτός του ιμάντα των αντιλαϊκών αποφάσεων των κυβερνήσεων και της ΕΕ, με την πλήρη στήριξη των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Χαρακτήρισε, επίσης, κοροϊδία την προσπάθειά τους να παρουσιάζουν τα προγράμματα της ΕΕ ως προοπτική και όραμα. Σχετικά με το συνδυασμό του υποψήφιου νομάρχη Δ. Αρχοντή, που στηρίζεται από το ΣΥΝ, επισήμανε ότι, βάζοντας ένα «αριστερό προσωπείο», προσπαθεί να δημιουργήσει αυταπάτες ότι δήθεν δεν είναι το ίδιο με τους άλλους, ενώ δε διαφέρει σε τίποτα από τις θέσεις των συνδυασμών που στηρίζονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι οποίες κινούνται στην κατεύθυνση διαχείρισης της αντιλαϊκής πολιτικής.

Στο διεκδικητικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να μην αποτελεί το «μακρύ χέρι» της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Χρήστος Τέγος. Και μίλησε για το χαρακτηριστικό παράδειγμα της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας, που με συνέπεια και συνέχεια διεκδικεί λύσεις για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, αντιστέκεται στα φορομπηχτικά μέτρα, απειθαρχεί στις ελαστικές μορφές απασχόλησης, αντιπαλεύει τις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης και συμμετέχει ενεργά και στηρίζει τους λαϊκούς αγώνες.


Ο Β. Μπούτας

Eurokinissi

Ο Β. Μπούτας

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ