Σάββατο 17 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ζητούμενο η πρόκριση

Η δεύτερη εμφάνιση της Βραζιλίας στο φετινό Μουντιάλ, αντιμετωπίζει την αξιόλογη όπως έδειξε στην πρεμιέρα Αυστραλία, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα παιχνίδια της Κυριακής. Οι «Καριόκας», που στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία παρά τη νίκη με 1-0 φάνηκαν αγχωμένοι και μακριά από το γνωστό τους εαυτό, έχουν μια δεύτερη ευκαιρία αύριο για ...σάμπα. Στην αντίπερα όχθη, με τον αέρα της εμφάνισης στο Β` μέρος κόντρα στην Ιαπωνία, τα «Καγκουρό» ξέρουν ότι οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βραζιλία ισοδυναμεί με μισή πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η αξιόλογη εμφάνιση της πρεμιέρας παρά την ήττα της Κροατίας έχει ανεβάσει την ψυχολογία των Βαλκάνιων που ετοιμάζονται κόντρα στην Ιαπωνία να βάλουν τις βάσεις για τη διεκδίκηση της πρόκρισης.

  • Δουλιά πολλή έχουν σήμερα οι Γάλλοι αφού κόντρα στην Κορέα πρέπει να κάνουν ουκ ολίγα πράγματα. Να πάρουν την πρώτη τους νίκη, να έχουν καλή απόδοση και να πετύχουν το πρώτο γκολ τους σε Μουντιάλ μετά από 8 χρόνια. Η Κορέα πάντως δεν προσφέρεται για να αποτελέσει το βάλσαμο των «τρικολόρ» αφού κόντρα στον Τόγκο έδειξε καλά στοιχεία.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ