Τρίτη 30 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ
Καθημερινές εξορμήσεις για την επιτυχία της

Καθημερινές εξορμήσεις για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας, που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) με στόχο την υπογραφή ικανοποιητικής σύμβασης, την Παρασκευή 2 Ιούνη, πραγματοποιούν καθημερινά οι συνδικαλιστές του κλάδου. Η απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στην πλατεία Κάνιγγος, στις 11π.μ., απ' όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το ΣΕΒ.

«Η εργοδοσία προκαλεί. Οι αυξήσεις που προτείνει κινούνται στα πλαίσια της επαίσχυντης σύμβασης που έχει υπογράψει η ΓΣΕΕ», σημειώνει σε δελτίο Τύπου η ΠΟΛ, ενώ στη συνέχεια επισημαίνει: «Η αδιάλλακτη στάση της εργοδοτικής πλευράς γεμίζει με αγανάκτηση τους λογιστές και τις λογίστριες, οι οποίοι - παρά το κλίμα τρομοκράτησης, που προσπαθούν να επιβάλουν ορισμένες επιχειρήσεις - αποφασίζουν και δηλώνουν "παρών" στην απεργία».

Για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας, σήμερα Τρίτη, 30 Ιούνη, τα ΔΣ της ΠΟΛ, της Ενωσης Λογιστών Αθήνας και του Συλλόγου Λογιστών Πειραιά, πραγματοποιούν συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΕΛΠ (Κάνιγγος 27), στις 4.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ