Σάββατο 8 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η Ντόρα, ο Μιχάλης...

«Την οκταετία αυτή (σ.σ. κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ) έγινε μια σειρά από σημαντικά και ουσιαστικά πράγματα, που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις η Ελλάδα να κάνει βήματα προόδου. Μπορεί ο καθένας από εμάς να έχει διαφορετική προσέγγιση και αξιολόγηση των πολιτικών ή των προσώπων, αλλά ο μηδενισμός και η ισοπέδωση δεν υπηρετεί το συμφέρον του τόπου (...) Το αίτημα του εκσυγχρονισμού, της μεταρρύθμισης, των διαρθρωτικών αλλαγών είναι ακόμη επίκαιρο και στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Το παραπάνω απόσπασμα ανήκει στην υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη και διαβάστηκε σε παρουσίαση βιβλίου την περασμένη εβδομάδα.

«Στα θετικά η άρση της μονιμότητας» στον ΟΤΕ! «Να επεκταθεί και στον υπόλοιπο ευρύτερο δημόσιο τομέα»! «Να μειώσουμε ριζικά τις (ασφαλιστικές) εισφορές»! «Να συζητήσουμε τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης»! Να καταπολεμήσουμε την «αναρχία των ασφαλιστικών δικαιωμάτων»! Αυτά έλεγε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επικεφαλής του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής Ασφάλειας και Αμυνας του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέας του κόμματος, τον Ιούνη του 2005.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ