Πέμπτη 16 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ

Το πρόσφατο κρούσμα τρομοκρατίας ενάντια στον παλαιστινιακό λαό, με την επίθεση που σημειώθηκε προχτές στη φυλακή της Ιεριχούς, κατήγγειλε αντιπροσωπεία συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ με παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε χτες το απόγευμα, στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Θυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα της προχτεσινής επίθεσης των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στη φυλακή της Ιεριχούς, ήταν 2 νεκροί, 18 τραυματίες και 120 συλλήψεις Παλαιστινίων, με το πρόσχημα ότι πρόκειται για... τρομοκράτες, όπως καταγγέλλει και το ΠΑΜΕ. Μάλιστα, το Μέτωπο τονίζει πως το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις εκλογές που αναμένονται στο Ισραήλ, προκειμένου το ΛΙΚΟΥΝΤ να καταθέσει διαπιστευτήρια «βαρβαρότητας και αίματος, ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά του από την ακροδεξιά δεξαμενή ψηφοφόρων».

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο Τύπου της πρεσβείας, απαιτώντας την άμεση αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων από τα παλαιστινιακά εδάφη, αλλά και να σταματήσει το Ισραήλ να εμποδίζει τη δημιουργία ενός ελεύθερου και ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ