Τρίτη 28 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δυναμικά μπροστά προχωρούν οι δυνάμεις που συσπειρώνονται αγωνιστικά για να δώσουν και την πολιτική μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών τον ερχόμενο Οκτώβρη. Το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και η Κομμουνιστική Ανανέωση, ξεδιπλώνουν καθημερινά τη δραστηριότητά τους και ρίχνονται με νέες δυνάμεις, πιο αποφασιστικά στη μάχη προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο και η χτεσινή εκδήλωση που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις του ψηφοδελτίου που συγκροτούν οι συνεργαζόμενες δυνάμεις στην Αθήνα. Πλήθος κόσμου, νέοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων και φορέων της πόλης, βρέθηκαν στην εκδήλωση για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον κοινό αγώνα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Σπύρος Χαλβατζής και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Ηλίας Νικολόπουλος, έδωσαν το στίγμα και τους στόχους αυτού του αγώνα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αντιπροσωπεία του ΔΗΚΚΙ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαντά, ενώ από την «Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών» χαιρέτισε ο Γιώργος Αδαμίδης και από την «Κομμουνιστική Ανανέωση» η Μαρία Ζευγώλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ