Σάββατο 17 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νεκρός γιατρός στο Θριάσιο νοσοκομείο

Νεκρός βρέθηκε προχτές μέσα στο δωμάτιο εφημερευόντων γιατρών ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Θριάσιου νοσοκομείου Π. Ελευθεριάδης.

Ο Ελευθεριάδης δεν είχε πάει στο σπίτι του στην Πεντέλη ως το απόγευμα της Τετάρτης και μετά από τις αναζητήσεις της οικογένειάς του οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου έψαξαν και στο δωμάτιο των εφημερευόντων γιατρών. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και όταν την έσπασαν βρέθηκαν μπροστά σε ένα θέαμα που σόκαρε. Ο Ελευθεριάδης ήταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος με κομμένη την καρωτίδα.

Ο ιατροδικαστής Μ. Νόνας που έσπευσε στο νοσοκομείο και εξέτασε το πτώμα ανέφερε ότι όλα τα στοιχεία οδηγούν στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία στο δωμάτιο του γιατρού βρέθηκε σημείωμα που ανέφερε: «Γιώτα και παιδιά συγχωρέστε μου αυτό που κάνω. Με έφαγαν τα σκοτεινά κυκλώματα του νοσοκομείου».

Πριν από εφτά μήνες ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής είχε κατηγορηθεί μαζί για άλλους γιατρούς για το θάνατο 36χρονης γυναίκας που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για να γεννήσει και πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού την 1.12.1999.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε υποβάλει μήνυση με την οποία κατηγορούσε τους γιατρούς της μαιευτικής κλινικής του Θριάσιου για αδιαφορία και εγκληματική αμέλεια.

Για το ίδιο θέμα είχε διαταχθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ