Παρασκευή 6 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γενάρης μουσικού... «Συρμού»

Σωτηρία Λεονάρδου, Γιώργος Περαντάκος, Μαρία Ιακώβου στο
Σωτηρία Λεονάρδου, Γιώργος Περαντάκος, Μαρία Ιακώβου στο "Συρμό"
Το γεναριάτικο πρόγραμμα του «Συρμού» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, δίπλα στο θέατρο «Περοκέ», τηλ. 210.5203.661), συνεχίζεται και καθώς είναι πλούσιο διαμορφώνεται ως εξής: Παρασκευή και Σάββατο, 6 και 7 Γενάρη, η πολύ επιτυχημένη παράσταση «Μπλέντερ» των Κώστα Λειβαδά και Ρένου Χαραλαμπίδη. Τραγούδια, ταινίες, κείμενα, κουβέντες, ποιήματα, πλάκες, σκόρπιες σκέψεις όλα μέσα στο ...«Μπλέντερ». Η παράσταση «κινείται» σαν ...γρήγορες σημειώσεις στο πακέτο των τσιγάρων. Μαζί με τους δημιουργούς του «Μπλέντερ» και η Ηρώ Σαΐα.

Στις 13,14,20,21 και 27,28 Γενάρη, οι Σωτηρία Λεονάρδου, Γιώργος Περαντάκος, Μαρία Ιακώβου και οι «Αργοναύτες» μάς προσκαλούν στην παράσταση «Στάση Μεταξουργείο». Ενα ενδιαφέρον πρόγραμμα, που αναμειγνύει αλλά δεν «μπερδεύει» - σύγχρονα τραγούδια και παλιότερα, λαϊκά και ροκ, με σύγχρονες ενορχηστρώσεις.

Στη σκηνή του «Συρμού», επίσης, για τρεις ακόμα βραδιές, σήμερα και στις 12 και 26 Γενάρη ανεβαίνουν οι «Ρόδες».

Δύο Τετάρτες, 18 και 25 Γενάρη οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ν. Τάγκας παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Στις 19 Γενάρη ο «Συρμός» θα γιορτάσει τα τρία χρόνια λειτουργίας του, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

Τέλος, τα Δευτερότριτα 23, 24 και 30, 31 Γενάρη τη «σκυτάλη» θα πάρουν ο Πασχάλης και οι «ΒΩΞ», ενώ την Κυριακή 29 Γενάρη οι «Λαϊκές Καρικατούρες» θα προσφέρουν ένα πρόγραμμα με είσοδο ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ