Τρίτη 1 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΥΠΟΥ
Σούπερ πρωταθλητής ο «Ρ» !

Σοβαρό πρόβλημα στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας τείνουν να δημιουργήσουν οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, αφού η έλλειψη χώρου για την τοποθέτηση των κερδισμένων τροπαίων είναι πλέον ορατός.

Από το Σάββατο η ομάδα μας μετά τον τίτλο της περσινής Κυπελλούχου, κατέχει πλέον και αυτόν της ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ αφού στον τελικό του «σούπερ καπ», κόντρα στον περσινό πρωταθλητή ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ FM, επικράτησε με 7-6 στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 1-1 του κανονικού αγώνα. Η απόκρουση του τερματοφύλακα Πέτρου Αναστασιάδη στο τελευταίο πέναλτι των αντιπάλων αλλά και η ευστοχία του δικού μας Λεουνάκη στο επόμενο χτύπημα, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού ο «Ρ» είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 70΄ με υπέροχο γκολ του Νίκου Μπογιόπουλου αλλά οι αντίπαλοι ισοφάρισαν στο φινάλε (90΄).

Η σύνθεση του «Ρ»: Αναστασιάδης, Λεουνάκης, Θεοδωρόπουλος, Λιαγκάκης (Κούκος), Τσιγουρής (Χάρος), Μηλάκας (Τιρτιράκης), Βαζογιάννης (Μαγκλής), Ευσταθίου (Κατσάτος), Καρουάνας (Τσακανίκας), Ασημάκης, Μπογιόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ