Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Συνεχίζονται μέχρι τις 2 Νοέμβρη

«Μόνο ενωμένους και δυνατούς μας υπολογίζουν» σημειώνει το Συνδικάτο σε ανακοίνωση - κάλεσμα προς τους εργαζόμενους

Να δώσουν, με τη συμμετοχή τους στις εκλογές, δύναμη στο δικό τους αποκούμπι καλούνται οι οικοδόμοι της Αθήνας
Να δώσουν, με τη συμμετοχή τους στις εκλογές, δύναμη στο δικό τους αποκούμπι καλούνται οι οικοδόμοι της Αθήνας
Παράταση μέχρι τις 2 Νοέμβρη πήραν οι εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στο μεγαλύτερο σωματείο του κλάδου. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν μέχρι και την επόμενη Τετάρτη στα Παραρτήματά τους, Δευτέρα - Σάββατο από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και την Κυριακή από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Για τη συμμετοχή στις εκλογές, οι οικοδόμοι μπορούν να επιδεικνύουν το βιβλιάριο ασθενείας, την ταυτότητα μέλους του Συνδικάτου και την αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής.

Στο κάλεσμα της τελικής ευθείας προς τους εργαζόμενους, το Συνδικάτο σημειώνει: «Γνωρίζουμε πως ό,τι κερδίσαμε μέχρι τώρα κανείς δε μας το χάρισε. Με την πάλη μας μέσα από το Συνδικάτο το κερδίσαμε. Με την πάλη μας μέσα από το Συνδικάτο θα το κρατήσουμε. Το Συνδικάτο ήταν και θα είναι η απαντοχή μας. Αλλά Συνδικάτο ισχυρό, γιατί αδύνατο δε σε υπολογίζει κανείς».

Το Συνδικάτο Οικοδόμων χτυπάει το καμπανάκι: «Κεφάλαιο και κόμματα της πλουτοκρατίας το δείχνουν καθαρά. Θέλουν να αχρηστεύσουν τα ταξικά συνδικάτα. Θέλουν ή να τα κάνουν του χεριού τους ή να μας στείλουν όλους στα σπίτια μας για να περάσουν πιο εύκολα τα σχέδιά τους. Αν αδιαφορήσουμε, αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες τόσο στα δικαιώματά μας όσο και στις διεκδικήσεις μας. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι αποδυναμωμένο Συνδικάτο σημαίνει αδύνατος οικοδόμος απέναντι στον εργολάβο, στην εταιρία, στο κράτος. Σημαίνει ότι ανοίγει παραπέρα η όρεξη όλων αυτών να παραβιάζουν κατακτήσεις, να μας αφαιρούν δικαιώματα».

«Ενα δρόμο έχουμε: να δυναμώσουμε την πάλη μας, να δυναμώσουμε το Συνδικάτο μας, να ψηφίσουμε τώρα μαζικά. Γιατί μόνο ενωμένους και δυνατούς μας υπολογίζουν» καταλήγει το κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας προς τους εργαζόμενους του κλάδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ