Κυριακή 16 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοι στη μάχη για την επιτυχία του

Κορυφώνεται μέρα με τη μέρα η μάχη για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ. Τις επόμενες μέρες, μια σειρά συνδικάτα πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις για να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής. Συγκεκριμένα:

  • Αύριο, Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Θέματα της συνέλευσης είναι η συμμετοχή του κλάδου στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, καθώς και ο προγραμματισμός δράσης του σωματείου για το επόμενο διάστημα, η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το 2006 κλπ.
  • Σε γενική συνέλευση τη Δευτέρα 24 Οκτώβρη, στη 1 το μεσημέρι, καλεί τα μέλη του το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Αθήνας στα γραφεία του. Στη συνέλευση θα συζητηθούν επίσης ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις, τις Συλλογικές Συμβάσεις για το 2006 κλπ.
  • Γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας την Τρίτη, 25 Οκτώβρη, στις 5 το απόγευμα στο Θέατρο «Ακάδημος».

Παράλληλα, συνεχίζονται και εντείνονται οι εξορμήσεις και περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στους χώρους δουλιάς. Το πρόγραμμα στην Αθήνα είναι το εξής:

Αύριο, Δευτέρα, στην Τεχνική Διεύθυνση της ΟΑ, στο Επαγγελματικό και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. Την Τρίτη 18/10 στην Αεροπλοΐα και στους ιπτάμενους και στην επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ. Την Τετάρτη 19/10, στα γραφεία της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» στη Συγγρού, στην εταιρία φύλαξης ΕΡΜΗΣ και στις μεταφορικές επιχειρήσεις της οδού Ορφέως. Την Πέμπτη 20/10 στις καθαρίστριες του «Ωνάσειου» και στην επιχείρηση «Πλαίσιο» στη Μεταμόρφωση. Την Παρασκευή 21/10 στα εμπορεύματα, στην πίστα και στον πύργο του αεροδρομίου στα Σπάτα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ