Κυριακή 4 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Συλλαλητήρια σήμερα στον Τύρναβο και στην Κομοτηνή, συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη

- Δυναμικά θα διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή της ΝΑΤΟικής στρατιωτικής άσκησης «Dynamic Μix - 2000» οι φιλειρηνιστές της Θεσσαλίας, συμμετέχοντας στην αντιπολεμική κινητοποίηση που θα γίνει σήμερα στον Τύρναβο, με πρωτοβουλία των Επιτροπών Ειρήνης της περιοχής. Οι αγωνιστές της ειρήνης θ' αναχωρήσουν με πούλμαν απ' όλους τους νομούς και θα μεταβούν στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια με πορεία θα κατευθυνθούν στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο του θανάτου.

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Ροδόπης σήμερα, στις 9.00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, σε συνεργασία με φορείς και παράγοντες του νομού, με αγροτικούς συλλόγους και εργατικά σωματεία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί το Λαϊκό Δικαστήριο που στήθηκε για τον Κλίντον στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών.

- Εκδήλωση με θέμα «ένα χρόνο μετά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, η εφαρμογή του Νέου Δόγματος του ΝΑΤΟ - Ασκηση Dynamic MIX», διοργανώνουν σήμερα στις 7 το απόγευμα στο ΕΒΕ Αλεξανδρούπολης, η Επιτροπή Ειρήνης σε συνεργασία με δεκάδες φορείς της περιοχής. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δ. Καλτσώνης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ και της Γραμματείας Νομικών για την Ειρήνη.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αλίμου πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή 4 Ιούνη, στις 10.30 π.μ., εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην αίθουσα του Συλλόγου Εκτελωνιστών, λεωφόρος Ιωνίας 96, Ανω Καλαμάκι και καλεί όλους τους φίλους της

Ειρήνης να συμμετάσχουν.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Καματερού, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων και Πετρούπολης, καθώς και τα σωματεία οικοδόμων των παραπάνω περιοχών διοργανώνουν την Τετάρτη 7 του Ιούνη στις 8 μ.μ. εκδήλωση για την ειρήνη με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση θα γίνει στο γήπεδο του χάντμπολ, που βρίσκεται στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων(δίπλα από την εκκλησία). Της κεντρικής εκδήλωσης θα προηγηθεί πικετοφορία, που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. από τη συμβολή των δρόμων Φυλής και Μπίμπιζα.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 7 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της (Αγ. Βαρβάρας και Δήλου 2) με θέμα: «Βαλκάνια υπό κηδεμονία - Πώς οι βαλκανικές χώρες χάνουν την ανεξαρτησία τους. ΝΑΤΟικές ασκήσεις, κίνδυνος για την ειρήνη. Ο κίνδυνος ενός μεγαλύτερου πολέμου στα Βαλκάνια».

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Τετάρτη, 7 Ιούνη, στις 7.30μμ, στην αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ελευσίνας, με θέμα «Ο ρόλος του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή» και ομιλητές τον δημοσιογράφο Γιώργο Τσαπόγα, τον καθ. Πανεπιστημίου Θανάση Γεράνιο και τον Γιώργο Λαμπράκη, γιο του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ