Σάββατο 16 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να ακυρωθεί στην πράξη!

Σε μαζική δράση και αποφασιστικό αγώνα, ώστε να ακυρωθεί στην πράξη το αντιδραστικό νομοσχέδιο, καλεί τους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ. Σε χτεσινό Δελτίο Τύπου, η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου σημειώνει:

«Τα κυβερνητικά μέτρα για τη Διευθέτηση του χρόνου εργασίας και τις υπερωρίες είναι βαθιά αντιδραστικά και αντεργατικά. Καμιά Επιτροπή Διευθέτησης και κανένας ανάλογος ελιγμός δεν μπορεί να τα κάνει ηπιότερα και λιγότερο εκμεταλλευτικά.

Οι ευθύνες των συμβιβασμένων πλειοψηφιών σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ είναι τεράστιες. Για μια ακόμα φορά συναινούν στην ύπαρξη των ελαστικών μορφών εργασίας και διαφωνούν στο ποιοι και πώς θα τ' αποφασίζουν.

Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για αναμονή ούτε για "τουφεκιές" στον αέρα. Απαιτείται μαζική δράση, αποφασιστικός αγώνας ενάντια στο Νομοσχέδιο για τη Διευθέτηση και την ακύρωσή της στην πράξη, η μαζική εγκατάλειψη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η αποδυνάμωση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, η ενδυνάμωση του ΠΑΜΕ παντού, σε κάθε τόπο δουλιάς, σε κάθε κλάδο, στο βασικό οργανωτή των αγώνων και αυθεντικό εκφραστή των συμφερόντων των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ