Τετάρτη 15 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΕΠΠΑ
Ρύθμιση ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για τραπεζοϋπαλλήλους

Συγκέντρωση αντίστασης και διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ αύριο στις 6 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομίας

Η κυβερνητική ρύθμιση για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων οδηγεί σε κατάργηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων, σε κατηγοριοποίηση εργαζομένων στις τράπεζες, σε υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς αυτούς, σε επιδείνωση της κατάστασης του ΙΚΑ και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασφαλισμένους του.

Αποτελεί υλοποίηση του αντιασφαλιστικού νόμου Ρέππα. Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους στις τράπεζες να καταδικάσουν την αντεργατική πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις που στήριξαν το νόμο 3029/02.

Να αγωνιστούν για ένα ταμείο κύριας σύνταξης για όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, για ένα ταμείο επικουρικής ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους στις τράπεζες.

Απάντηση στην κλιμακούμενη αντεργατική - αντιλαϊκή επίθεση από το ενιαίο μέτωπο κυβέρνησης - ΕΕ - βιομηχάνων δίνουν αύριο οι εργαζόμενοι της Αθήνας, με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση αντίστασης και διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ στις 6 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομίας. Ανάλογη εκδήλωση και στη Θεσσαλονίκη.


ΣΕΛ.  14   -   15

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ