Παρασκευή 26 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑντιΝΑΤΟικό συλλαλητήριο στην Κυπαρισσία

Σήμερα Παρασκευή, η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας, καλεί τους μαζικούς φορείς της περιοχής σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 8 μ.μ, προκειμένου να συζητήσουν και να συντονίσουν καλύτερα τη δράση τους για τις επόμενες μέρες.

Ηδη έχει αποφασιστεί η διοργάνωση παμπελοποννησιακού συλλαλητηρίου στην πλατεία της Κυπαρισσίας την Τετάρτη 31 του Μάη στις 8 μ.μ, μέρα απόβασης των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στον κόλπο της Κυπαρισσίας, στα πλαίσια της άσκησης «DYNAMIC MIX 2000».

Νέα πρόκληση κατά των λαών και της ειρήνης, αποτελεί η διεξαγωγή της ΝΑΤΟικής άσκησης στη χώρα μας. Πρόκειται για μια άσκηση προετοιμασίας της επιθετικής μηχανής των ιμπεριαλιστών στη Ν.Α. Ευρώπη, για νέες επεμβάσεις και δολοφονικές επιδρομές εναντίον των λαών. Ο σχεδιασμός της άσκησης αποδεικνύει την πλήρη ΝΑΤΟποίηση του Αιγαίου και την κατάργηση των συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.

Συμπατριώτες, εργαζόμενοι νέοι και νέες, σας καλούμε να πάρετε θέση ενάντια στα ΝΑΤΟικά γυμνάσια. Να συμμετέχετε ενεργά στο πρόγραμμα κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου και Ιονίων Νησιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ