Κυριακή 3 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συζητούν για το «Ευρωσύνταγμα»

Εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις διοργανώνονται το επόμενο διάστημα από ΚΟ του ΚΚΕ και μαζικούς φορείς για το «ευρωσύνταγμα»:

-- Από την ΚΟΒ Βύρωνα του ΚΚΕ αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, Χιμάρας και Αϊδινίου. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Από την ΚΟΒ Ζωγράφου του ΚΚΕ αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60). Θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Από τη ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο.

-- Από τη ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Εδεσσας. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και ο Μάνος Κανάκης, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Εδεσσας.

-- Από τη ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στο κέντρο «Εληά» στη Βέροια. Θα μιλήσει η Ιωάννα Σοφρόνωφ, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα, στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Κρόνος» με ομιλητή τον K. Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Αρχανών Ηρακλείου, την Τρίτη 5/4, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στις 8.30 μ.μ,, με ομιλητή το μέλος της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, Γενετζάκη Αποστόλη.

-- Από την Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας και την «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», την Τρίτη 5/4, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Θα μιλήσει ο Ηλίας Θερμός, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

-- Από την Αχτίδα 3ου - 4ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ, την Τετάρτη 6/4, στις 7 μ.μ., στην «Πανηπειρωτική» (Κλεισθένους 15). Θα μιλήσει η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη λογιστών στα γραφεία της ΚΟΑ του ΚΚΕ την Τετάρτη 6/4, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ