Τετάρτη 5 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία

Στο 103,11% το πανελλαδικό πλάνο

Σε απόλυτα επιτυχή εξελίσσεται - για μια ακόμα χρονιά - η δίμηνη οικονομική εξόρμηση που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του, καθώς στο τέλος του Δεκέμβρη το πανελλαδικό πλάνο είχε υπερκαλυφθεί κατά 103,11%. Το ποσοστό της υπερκάλυψης ασφαλώς θα αυξηθεί περισσότερο καθώς στην τρέχουσα βδομάδα ολοκληρώνεται η διαδικασία επιστροφής των αδιάθετων κουπονιών, αλλά και χρημάτων που δε στάθηκε δυνατό να συγκεντρωθούν στην περίοδο των γιορτών. Σ' αυτή τη διαδικασία άλλωστε ελπίζουν όσες οργανώσεις έχουν μείνει σχετικά πίσω, ώστε, τελικά, να υπερκαλύψουν τα πλάνα τους.

Η επιτυχής - όπως ήδη δείχνουν τα στοιχεία - έκβαση της οικονομικής εξόρμησης οφείλεται ασφαλώς στην αποφασιστικότητα με την οποία έδωσαν κι αυτή τη μάχη τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος, κόντρα στις υπαρκτές μεγάλες δυσκολίες, κατανοώντας την τεράστια σημασία που έχει η επιτυχία της για την ολόπλευρη ανάπτυξη της δράσης και παρέμβασης του Κόμματος, για την προώθηση των στόχων του.

Στην πρώτη θέση από πλευράς κάλυψης του πλάνου βρίσκεται η ΚΟ Θεσσαλονίκης με ποσοστό 127,50%. Ακολουθούν οι ΚΟ Πειραιά με 121,85%, Αττικής με 121%, Αθήνας με 105,02%, Θεσσαλίας με 104%. Επονται κατά σειρά οι ΚΟ Αιγαίου, Πελοποννήσου, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Στερεάς - Εύβοιας, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας και Κρήτης.


Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 85% του πλάνου της, η Αχτίδα Καλλιτεχνών το 112,93%, η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» το 169,35% και η ΚΟΒ «902» το 104% των πλάνων τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ