Τετάρτη 5 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ...: «Η χώρα έχει ανάγκη από μια συγκροτημένη και ρεαλιστική οικονομική πολιτική, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που κληροδοτήθηκαν από την ανορθολογική πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης, σε συνάρτηση με το νέο Προϋπολογισμό που υπερψηφίστηκε στη Βουλή, δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για οικονομική ανάκαμψη, ισόρροπη ανάπτυξη και ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών» (Από το κύριο άρθρο της «Βραδυνής»).

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ...: «Το 2005 μπορεί να γίνει η χρονιά που θα αλλάξει την καθημερινότητά μας, θα βελτιώσει το επίπεδο της ζωής μας και θα εξασφαλίσει επιτέλους στον Ελληνα αυτά που δικαιούται, αυτά για τα οποία πληρώνει φόρους. Το πρώτο 6μηνο του 2005 και μόνο με την επίλυση κομβικών προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των Ελλήνων μπορεί να εξασφαλίσει στην κυβέρνηση κυριολεκτικά μία ακόμη τετραετία» (Από το κύριο άρθρο του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ»).

Η ΠΡΑΞΗ...: «Κατά 3 εκατ. δολάρια αναμένεται να μειώσει το συνολικό κόστος καυσίμου των αεροπορικών εταιριών, που ανεφοδιάζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η νέα πολιτική των τελών καυσίμου στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το έτος 2005, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ).

Συγκεκριμένα, το τέλος διέλευσης καυσίμου, το οποίο χρεώνεται από την Ολυμπιακή Εταιρία Καυσίμων ΑΕ, μειώνεται κατά 23%, δηλαδή 4 ευρώ περίπου ανά χίλια λίτρα» (Το ρεπορτάζ στη «ΧΩΡΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ