Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Ηχοι και φωνές

Στο «Συρμό» (Οδυσσέως και Κολωνού 76, πλ. Καραϊσκάκη, τηλ. 210-5203.661) εμφανίζονται (κάθε Παρασκευή, Σάββατο), οι Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ζήνα Αρβανίτη και οι «Παζλ». Αύριο, στο «Συρμό», η Ελισάβετ Καρατζόλη παρουσιάζει ένα ανθολόγιο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τη Δευτέρα και Τρίτη ο Γιάννης Χαρούλης ερμηνεύει κρητικά, ριζίτικα και τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Μαρκόπουλου και νεότερων δημιουργών.

  • «Λήθη δεν είναι η αλήθεια» τιτλοφορείται το πρόγραμμα του Γιάννη Γλέζου (κάθε Παρασκευή, Σάββατο), στο «Δίαυλο» (Δράκου 9, Κουκάκι, τηλ. 9248737), που επαναλειτουργεί. Παρουσιάζει τα καινούρια τραγούδια του («Τα τραγούδια της Εύας», «Τα ρόδα της Πιερίας»), λυρικά κομμάτια του σε ποίηση Λόρκα, Νερούντα, Καρυωτάκη κ.ά. και τα «Πολεμικά ποιήματα».
  • Στην «Αλλη Οχθη» (Αρτεμωνος 9, Ν. Κόσμος, τηλ. 210 9270628), ο σπουδαίος δεξιοτέχνης στο ούτι Νίκος Σαραγούδας προσφέρει σήμερα (10μμ) τραγούδια της Σμύρνης και της Ιωνίας. Μαζί του οι: Γιασεμή Σαραγούδα, Περικλής Παπαπετρόπουλος, Στρατής Ψαραδέλης, Νέστωρ Δρούγκας. Αύριο, στον ίδιο χώρο τραγουδά ο Ηπειρώτης Σάββας Σιάτρας, με την ηπειρώτικη ζυγιά του Γιώργου Δάμου (κλαρίνο).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ