Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΤΖΟΖΕΦ ΡΟΥΜΠΕΝ
Η εμμονή

Τζούλιαν Μουρ, Ντομινίκ Γουέστ («Η εμμονή»)
Τζούλιαν Μουρ, Ντομινίκ Γουέστ («Η εμμονή»)
Η Εμμονή,πιστέψτε με, αυτοκτόνησε! Γιατί είναι μια καλογυρισμένη ταινία, με πολύ καλούς ηθοποιούς, ωραία ατμόσφαιρα, καλή φωτογραφία, γρήγορο μοντάζ και, προπαντός, πολύ καλή ιστορία!

Μια γυναίκα επιμένει ότι της έχουν απαγάγει το γιο. Ολοι, ακόμα και ο άντρας της, προσπαθούν να την πείσουν πως ποτέ δεν είχε παιδί. Αυτή επιμένει και ψάχνει. Ψάχνοντας, ανακαλύπτει μια δεύτερη, ακριβώς, περίπτωση. Ενας άντρας, αυτή τη φορά, έχει χάσει, με τον ίδιο τρόπο, το κοριτσάκι του. Από κοινού, πια, θα αγωνιστούν να ανακαλύψουν ποιος και γιατί απήγαγαν τα παιδιά τους. Τα θέλουν για πειράματα; Ποιοι, και γιατί σόι πειράματα;

Αντί οι αυτόχειρες δημιουργοί να βρούνε μια αληθοφανή και πειστική εξήγηση (από μια φαρμακευτική εταιρία μέχρι τη CIA, ας πούμε!), αυτοί προτίμησαν να καταφύγουν σε εξωγήινους, τινάζοντας στον αέρα κάθε ίχνος σοβαρότητας! Από το σημείο αυτό και μετά, τους πήρε η κατρακύλα! Οι εξωγήινοι είναι όμοιοι με εμάς. Φοράνε τα ίδια ρούχα, μιλάνε και συμπεριφέρονται με τον ίδιο με εμάς τρόπο. Στο μόνο που υπερτερούν είναι πως δεν τους πιάνουν οι σφαίρες! Και επιπλέον έχουν την ικανότητα να εξαφανίζονται και μπορούν να εξαφανίζουν και ...εμάς με μαγικό τρόπο! Χαιρετίσματα!

Παίζουν: Τζούλιαν Μουρ, Γκάρι Σίνιζ, Ντομινίκ Γουέστ, Aντονι Eντουαρντς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ