Σάββατο 30 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι «ανόητοι»

«Θόρυβος μέγας και κουρνιαχτός πολύς σηκώθηκε από ανοήτους των ΜΜΕ και της πολιτικής για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην αποδεχτεί οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που προέβλεπε την ποινικοποίηση της ναυτικής εργασίας» (το κύριο άρθρο στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Οι προστάτες

«Η παγκόσμια αγορά της προστασίας από την τρομοκρατία εκτιμάται σήμερα σε 100 δισ. ευρώ, ενώ αυτή της εξασφάλισης της ασφαλείας των δικτύων πληροφόρησης σε 50 δισ. ευρώ» (το άρθρο σε «Le Monde»/«TO ΒΗΜΑ»).

Η αρπαχτή

«"Φακελάκι" αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ πληρώνουν κάθε χρόνο τα ασφαλιστικά ταμεία για δαπάνες που αφορούν πλαστογραφημένες συνταγές, εικονικές εξετάσεις, υπέρμετρη συνταγογράφηση φαρμάκων και άλλες υπερβολικές χρεώσεις» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Ποιος τη χάρη μας

«Στην Κρήτη όπου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνάντησε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Χρήστο Πολυζωγόπουλο και του ζήτησε στα συλλαλητήρια που ετοιμάζει ο τελευταίος να έχει ενότητες. Συμφώνησαν να έχει τρεις ενότητες: ανεργία, ακρίβεια, εισόδημα» (το ρεπορτάζ στη «ΧΩΡΑ»).

Πάνε απέναντι

«"Παρέλαση" Μυτιληνιών χτες στο Αϊβαλί της Τουρκίας (...) σημαντικό ρόλο στην αύξηση του ενδιαφέροντος να επισκεφθούν την Τουρκία ήταν πέραν της μεγάλης μείωσης της τιμής του εισιτηρίου (από τα 28 έπεσε στα 15 ευρώ το άτομο) οι πολύ χαμηλές τιμές σε χειμερινά είδη υπόδησης και ένδυσης και ιδιαίτερα σε δερμάτινα είδη (οι τιμές των μπουφάν κυμαίνονται περί τα 100 ευρώ)» (το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ