Σάββατο 30 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Τηλεκατευθυνόμενοι», ως συνήθως...

Ενώ το κίνημα ενάντια στις χαφιεδοκάμερες διευρύνεται.

Ενώ όλο και περισσότερες συνειδήσεις αφυπνίζονται και αντιλαμβάνονται ότι τα «αντιτρομοκρατικά μέτρα» συνιστούν στην ουσία καταστολή.

Ενώ οι εργαζόμενοι διαπιστώνουν ότι τα «Ζέπελιν», η αστυνομοκρατία και οι συμφωνίες με CIA και FBI συνιστούν μέτρα και διατάξεις περιορισμού των ατομικών και κοινωνικών δημοκρατικών ελευθεριών.

Ενώ τα λαϊκά στρώματα βλέπουν πια καθαρότερα ότι πίσω από τους «τρομονόμους» και τις δικαστικές καταδίκες, που ποινικοποιούν το φρόνημα και εισάγουν σαν κανόνα «ασφάλειας» τη φασιστική λογική της «συλλογικής ευθύνης», βρίσκεται το αντιδραστικό μάτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Ενώ είναι πια πασίδηλο ότι η περίφημη «εξάρθρωση» της τρομοκρατίας είναι το πρελούδιο για ένα «κυνήγι μαγισσών», που στρέφεται ενάντια στις λαϊκές διεκδικήσεις και τους κοινωνικούς αγωνιστές,

εντούτοις, χτες,

κάποιοι «τηλεκατευθυνόμενοι» «επαναστάτες», φορώντας τις κουκούλες ευκαιρίας, που διευκολύνουν εξ αντικειμένου τα αφεντικά του συστήματος, φρόντισαν - ως συνήθως - να αλείψουν «βούτυρο στο ψωμί» του αστικού κράτους.

*

«Αξιος ο μισθός τους»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ