Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Πρόβλημα στην επίθεση

Σαν... κόρη οφθαλμού θα προσέχουν πλέον στον Παναθηναϊκό τον Μιχάλη Κωνσταντίνου μετά τη νέα απώλεια που προέκυψε στην επίθεση και έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Ματσέι Μπικόφσκι. Ο Πολωνός τραυματίστηκε (ελαφρύ διάστρεμμα) στο φιλικό με τον Ηλυσιακό (4-0) στο οποίο ένας άλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο Νιρέν Ντέμπα, έκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση με τους πράσινους σε μια εποχή που η επίθεση του Παναθηναϊκού καίγεται για αξιόπιστες λύσεις. Βέβαια ο προβληματισμός του νέου τεχνικού επιτελείου της ομάδας θα ήταν σαφώς μικρότερος αν ήταν έτοιμος ν' αγωνιστεί ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε.

Ο 23χρονος Νιγηριανοπολωνός βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, με βασικό στόχο τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Αρσεναλ. Θέμα ετοιμότητας του νεαρού επιθετικού λογικό είναι να τίθεται μετά τη μεγάλη του απουσία από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του όμως αν κρίνουμε βάσει των περσινών επιδόσεών του στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε, η απουσία δε δείχνει να επηρεάζει την εκτελεστική του δεινότητα. Ο ίδιος αδημονεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όμως αυτό που προέχει είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του αφού σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής.

Για τον Ζντένεκ Σκάζνι, εκτός από την επιστροφή του Ολισαντέμπε, αγωνία υπάρχει και για τους διεθνείς του Παναθηναϊκού που δεν έχουν ολοκληρώσει τις εθνικές υποχρεώσεις τους. Μιχάλης Κωνσταντίνου και Ρούντολφ Σκάτσελ είναι αναντικατάστατοι στο φετινό Παναθηναϊκό, τουλάχιστον με τον Γιτζάκ Σουμ στο τιμόνι του και ειδικά ο Κύπριος, μετά και τους τραυματισμούς των Παπαδόπουλου, Μπικόφσκι και όσο ο βαθμός αγωνιστικής ετοιμότητας του Ολισαντέμπε παραμένει ερωτηματικό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ