Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Καταγγελίες Μυλωνά

Καταπέλτης ήταν ο Γιάννης Μυλωνάς στο θέμα ντόπινγκ
Καταπέλτης ήταν ο Γιάννης Μυλωνάς στο θέμα ντόπινγκ
Σε αποκαλύψεις για «ανταλλαγή ούρων» προέβη ο πρώην μπασκετμπολίστας Γιάννης Μυλωνάς, μιλώντας με αφορμή τον υποβιβασμό του Περιστερίου.

Μεταξύ άλλων, «εκμυστηρεύτηκε» πως έδινε το δικό του δείγμα ούρων στη θέση του Τόνι Ντόουσον, όταν ήταν συμπαίκτες στη Δάφνη!

Θεωρεί δε ότι η εισαγωγή του ελέγχου αντι-ντόπινγκ στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η απαρχή για την κατηφόρα του μπάσκετ.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μυλωνάς δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Champions»:

«Τι διαφορά έχει ένα πρεζόνι από έναν Ολυμπιονίκη; Καμία. Απλά ο ένας πεθαίνει στη γωνία και ο άλλος με δόξα στα πενήντα του. Το μπάσκετ πήρε την κατηφόρα από τη στιγμή που μπήκε το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Από εκείνη τη στιγμή, πού είναι οι παίκτες που έβαζαν 40 πόντους; Γιατί εξαφανίστηκαν; Ξέχασαν το μπάσκετ; Θα το πω στα ίσια. Εδινα τα δικά μου ούρα. Και ας με καλέσει όποιος θέλει. Τόσο μυαλό είχαμε τότε, τόσα κάναμε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Ηταν ξαφνικά μήπως αυτά που έγιναν στους Ολυμπιακούς αγώνες; Εγώ θα σας πω και ονομαστικά για ποιον έδινα τα ούρα μου. Για τον Τόνι Ντόουσον, όταν αγωνιζόταν στη Δάφνη. Τον είχα συμπαίκτη στον Απόλλων Πάτρας και στη Δάφνη».

  • Τη θέση του Περιστερίου στην Α1 κατηγορία θα πάρει η Ολυμπιάδα Λάρισας.

Σήμερα εξάλλου θα γίνει η ρεβάνς του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού για την ημιτελική φάση, στο κλειστό της Πυλαίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ