Πέμπτη 10 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ
Προεκλογικές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Σειρά από περιοδείες σε εργασιακούς χώρους πραγματοποιούν στελέχη του ΚΚΕ, βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ πραγματοποιούνται και πλήθος άλλων εκδηλώσεων. Ξεχωρίζουμε ανάμεσα σ' αυτές περιοδείες και συγκεντρώσεις που διοργανώνονται για τις αμέσως επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

Στην Αθήνα

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 10 π.μ., στις κοινοπραξίες «Τεχνοδομική», ΑΛΤΕ, ΓΕΚΑΤ, «Μηχανική», «Ολυμπιακή Τεχνική», «Θεμελιοδομή», ΑΤΤΙΚΑΤ, «Σιγάλας», «Προοδευτική», ΑΒΑΞ, ΒΙΟΤΕΡ, ΓΕΚ θα περιοδεύσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Τούσσας.

Στη Θεσσαλονίκη

- Σήμερα Πέμπτη, στη 1 μ.μ. στο Ινστιτούτο Ελέγχου Ποικιλιών Καλλιεργούμενων Φυτών περιοδεία με τον Κώστα Δρούτσα, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Στη Λιβαδειά

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Στην Πιερία

-- Σήμερα Πέμπτη, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Θανάσης Παφίλης θα περιοδεύσει στην Πιερία. Στις 10.30 π.μ., θα επισκεφθεί το εργοστάσιο κατασκευής ηλιακών συστημάτων «ΕΒΗΛ ΑΕ» και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Στις 11.30 π.μ., θα επισκεφθεί το εργοστάσιο «BERO BY ASLANIS» και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Στη 1 μ.μ., θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Λεπτοκαρυά και στις 8.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Λιτόχωρο.

Στη Μεσσηνία

- Αύριο Παρασκευή στις 9 μ.μ., στη Γλυφάδα Πυλίας, θα μιλήσει ο Αντώνης Κατσάς.

Στη Λακωνία

- Αύριο Παρασκευή στις 8.30 μ.μ., στην Αρεόπολη, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Φίλιππος Ακαρέπης.

Στην Ικαρία

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 9 μ.μ., στον Αγιο Κήρυκο θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ