Τετάρτη 21 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΜΕ - «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ» - ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΣ
Εκδηλώσεις για την Κούβα

Δύο εκδηλώσεις με επίκεντρο την Κούβα διοργανώνουν από κοινού ο Ελληνικουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης, το Κέντρο Μαρξιστικό Ερευνών και οι Εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».

«Το πολιτικό σύστημα και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στην Κούβα» είναι το θέμα της ομιλίας - συζήτησης που θα λάβει χώρα στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Ακαδημίας 20, την Παρασκευή 23 Απρίλη, στις 19.00. Κεντρικός ομιλητής ο Εντουάρντο Λάρα Χερνάντες, ομότιμος καθηγητής και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αβάνας και του Ανώτερου Ινστιτούτου των Διεθνών Σχέσεων, σύμβουλος της Επιτροπής για τα Συνταγματικά και Δικαστικά Θέματα της Εθνοσυνέλευσης της Λαϊκής Εξουσίας της Δημοκρατίας της Κούβας, πρόεδρος της Κουβανικής Εταιρείας Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου, μέλος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου της Ιβηροαμερικανικής Επετηρίδας της Συνταγματικής Δικαιοσύνης.

Ο Εντουάρντο Λάρα Χερνάντες θα μιλήσει και για το βιβλίο: «ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ» κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ τη Δευτέρα 26 Απρίλη, στις 12 μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ