Κυριακή 18 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

* Οριστικά στη Λιβύη το Παγκόσμιο Ατομικό Αντρών και υπό την αιγίδα του Λίβυου Προέδρου, Μουαμάρ Καντάφι, και της Ευρωπαϊκής Ζώνης της FIDE. Δύο νέα στοιχεία των διοργανωτών είναι ότι το δεύτερο μέρος (η όλη διάρκεια θα είναι από 18 του Ιούνη μέχρι 13 του Ιούλη 2004) θα διεξαχθεί στη Μάλτα, καθώς και η αποδοχή των υπευθύνων της FIDE της συμμετοχής ενός ακόμα Ελληνα GM (ήδη η συμμετοχή του GM Βασίλη Κοτρωνιά είναι γεγονός από την πρόκρισή του στο Πανευρωπαϊκό 2003), αυτή του νεαρού Δημήτρη Μαστροβασίλη από τη Θεσσαλονίκη. Στην πρώτη φάση 128 GM θα αγωνιστούν με σύστημα νοκ-άουτ διπλών συναντήσεων, ενώ στη δεύτερη φάση - τρεις τελευταίοι γύροι - οι συναντήσεις θα είναι τετραπλές. Τα συνολικά έπαθλα ανέρχονται σε 1,5 εκατ. δολάρια, ενώ ο τελικός νικητής θα κερδίσει 100.000 δολάρια.

* Αρχισε την Παρασκευή 16 του Απρίλη και τελειώνει σήμερα Κυριακή το Σεμινάριο Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών, αλλά και την ενημέρωση των παλιών διαιτητών.

Η εκδήλωση γίνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Βίλα Στέλλα» (Γαλήνης και Σοφίας 1) και διδάσκουν οι διεθνείς διαιτητές Δ. Σακελλαράκης και Σ. Λογοθέτης.

* Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, διοργανώνει στις 7 και 8 του Μάη 2004 το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μηχανικών και Φοιτητών Πολυτεχνικών Σχολών. Οι αγώνες - λεπτομέρειες για το χώρο και την ώρα δεν έχουν ακόμα οριστεί - θα γίνουν με σύστημα ελβετικό 7 γύρων. Διευθυντής αγώνων ορίζεται ο Σκλαβούνος Παναγιώτης, θα υπάρξουν έπαθλα για τους τρεις πρώτους, καθώς και για τις δύο πρώτες σε κατάταξη γυναικείες συμμετοχές. Δηλώσεις μέχρι τις 3 του Μάη 2004 στο Γραφείο Περιβάλλοντος του ΤΕΕ και στα τηλέφωνα 210-3291.508 και 210-3291.442.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org