Τρίτη 20 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνιστικά - μαχητικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ

Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ και των ψηφοδελτίων του έγινε στην Πρέβεζα, την Αιτωλοακαρνανία και τη Λευκάδα την Κυριακή 18/1/04 και τη Δευτέρα 19/1/04 στην Κέρκυρα, ενώ έχει, ήδη, παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο στο Νομό της Θεσπρωτίας. Πρόκειται για ψηφοδέλτια τα οποία απαρτίζουν αγωνιστές που αναδείχτηκαν μέσα από τις αγωνιστικές συσπειρώσεις και τους λαϊκούς αγώνες που αναπτύχθηκαν.

Πρέβεζα

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ για το Νομό Πρέβεζας είναι οι: Κώστας Κωτσαντής, νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, Κώστας Λάμπρου, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ και γραμματέας του ΕΚ Πρέβεζας και Μπέτυ Τσούμα, συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ. Παραβρέθηκαν οι Γ. Νόβας, επικεφαλής της ΝΑΣ και ο Γ. Ντούμος, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας.

Αιτωλοακαρνανία

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία έγινε σε συγκέντρωση στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου με τη συμμετοχή του Γιάννη Ποσοτίδη, μέλους της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου βουλευτή. Το ψηφοδέλτιο που παρουσίασε ο Τ. Πατούλας, γραμματέας της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ απαρτίζεται από τους:1) Δούρο Χαράλαμπο, οικοδόμο συνδικαλιστή από τη Ναύπακτο. Ηταν μέλος της διοίκησης του ΕΚ Ναυπάκτου. 2) Ζησιμοπούλου Βασιλική, φιλόλογο που έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, πρόεδρος του Παραρτήματος Αγρινίου της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών και γραμματέας του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αγρινίου. 3) Καραμπούλια Παναγιώτη, δικηγόρο. Νομικός σύμβουλος των ΕΚ Αγρινίου και Ναυπακτίας - Δωρίδας. 4) Κόκκαλη Νίκο, υπάλληλο της ΕΑΣ Αγρινίου - Βάλτου. Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά. 5) Μπούρα Χρήστο, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ. 6) Μωραΐτη Νίκο, πρόεδρο της ΟΑΣ Αιτ/νίας. 7) Ποσοτίδη Γιάννη, μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. 8) Τσάμη Αθηνά, σπουδάστρια 24 χρονών, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. 9) Τσόμπο Αιμίλιο, υπάλληλο του ΟΤΕ. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Λευκάδα

Στη Λευκάδα τις θέσεις του ΚΚΕ παρουσίασαν οι δύο υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό της Λευκάδας, ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Αγγελος Βρεττός, δικηγόρος.

Κέρκυρα

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Ν. Κέρκυρας συγκροτούν οι: Χαράλαμπος Χαραλάμπους, γιατρός, επικεφαλής της ΝΑΣΥ Κέρκυρας και μέλος του ΔΣ των Νοσοκομειακών Γιατρών Κέρκυρας και πρόεδρός της για πολλά χρόνια. Ρούσσινος Κώστας, καθηγητής Ιστορίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγ. Γεωργίου Κέρκυρας. Λιτσαρδόπουλος Αλέκος, γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας και μέλος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, Σούφης Αντρέας, πρώην, δήμαρχος Γλυφάδας, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λευκιμμαίων και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιατρών του ΙΚΑ.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν οι Ηλ. Κουφογιώργος, πρόεδρος του Σωματείου των Οικοδόμων, Γ. Κεντρωτής, πρόεδρος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας, ο Π. Παπαβασιλείου, αναπληρωτής καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου και ο Θ. Γουλής, γραμματέας Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Θεσπρωτία

Τέλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ είναι οι: Δώρης Δήμας, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΕΛΠΙΔΑ και Τάκης Χρήστου, δημοτικός σύμβουλος Παραμυθιάς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επισκέψεις σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες(2024-04-03 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι σε Πρέβεζα και Λευκάδα(2023-02-07 00:00:00.0)
Αγωνιστική πρωτοβουλία που αφήνει σημαντική παρακαταθήκη(2017-04-27 00:00:00.0)
Ηχηρό αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα(2008-05-28 00:00:00.0)
Σε κινητοποίηση οι φιλειρηνικές δυνάμεις(2003-06-07 00:00:00.0)
Αναχωρήσεις πούλμαν(2003-05-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ