Πέμπτη 8 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
Νέα κινητοποίηση για την αποζημίωση

Με νέα κινητοποίηση στον Οργανισμό Αθήνα 2004 και στο υπουργείο Εργασίας, την Δευτέρα 12 Γενάρη, συνεχίζουν τον αγώνα για την αποζημίωσή τους οι 3.000 συνιδιοκτήτες γης του Ολυμπιακού χωριού, αφού πέντε χρόνια μετά την αναγκαστική απαλλοτρίωση τής γης τους η κυβέρνηση έχει μείνει μόνο στις υποσχέσεις. «Τέρμα η κοροϊδία, πήρατε τη γη μας, εδώ και τώρα τα λεφτά μας», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους και δηλώνουν πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι την αποζημίωση.

Οι 3.000 συνιδιοκτήτες γης είχαν αποφασίσει με ομόφωνη απόφαση της γενικής τους συνέλευσης, στις 12/11/2003, να αγωνιστούν με επαναλαμβανόμενες και κλιμακούμενες κινητοποιήσεις μέχρι να αποζημιωθούν. Μετά το συμβολικό αποκλεισμό του Ολυμπιακού χωριού στις 13/12/2003 συνεχίζουν «με μια νέα μορφή αγώνα» απαντώντας στον εμπαιγμό της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Γενάρη, θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις, στις 10 το πρωί στα γραφεία του Οργανισμού Αθήνας 2004, στον Περισσό και στις 12 στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Πειραιώς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ