Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιδημοκρατική απαγόρευση

Το 1ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ στην Πεντέλη θέλησε να επισκεφτεί χτες αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Γιάννη Ιωάννου, μέλος του Αχτιδικού Γραφείου του ΚΚΕ Υγείας - Πρόνοιας της Αθήνας, με την ευκαιρία των 85χρονων του ΚΚΕ. Ομως αρχικά οι σεκιουριτάδες και στη συνέχεια ο διευθυντής του νοσοκομείου, Π. Αλομανής, σαν να είναι το νοσοκομείο τσιφλίκι τους, απαγόρευσαν στην αντιπροσωπεία να επισκεφτεί τους χώρους δουλιάς και να μιλήσει με τους εργαζόμενους, με το πρόσχημα ότι... δεν είναι προεκλογική περίοδος και δεν υπάρχει λόγος να αναστατωθεί η λειτουργία του νοσοκομείου!

Υστερα από τις έντονες πιέσεις της αντιπροσωπείας ο διευθυντής... δέχτηκε να γίνει περιοδεία, αλλά μόνο στην τεχνική και στις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Είναι γνωστά τα σχέδια της κυβέρνησης και της διοίκησης του ΙΚΑ για την οριστική διάλυση του νοσοκομείου, που έχει προκαλέσει πραγματική αναστάτωση στους εργαζομένους του και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Αλλά και η απέχθεια των κάθε λογής διορισμένων από την κυβέρνηση διευθυντάδων για την αγωνιστική φωνή του ΚΚΕ, τις φωνές που μπορούν να αφυπνίσουν τους εργαζόμενους κόντρα σε αυτή την πολιτική, που διαλύει τη δημόσια Υγεία και αφαιρεί τα δικαιώματα των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ