Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόντρα στη νέα (α)ταξία
Κόντρα στη νέα (α)ταξία
Αρχιπράκτορες αρχιτρομοκράτες

Αλωνίζουν οι ξένοι πράκτορες στην Ελλάδα όπως έκαναν κατά το παρελθόν, όπως κάνουν κάθε μέρα και όπως πιστεύουν ότι θα κάνουν και στο μέλλον.

Αλωνίζουν, βυσσοδομούν, εφαρμόζουν εναλλακτικά σχέδια αποσταθεροποίησης και ...παρασημοφορούν, όπως έκανε πρόσφατα ο υψηλός αξιωματούχος του FBI που επισκέφθηκε την Αθήνα. Και μάλιστα τις παραμονές των κινητοποιήσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου και των μέτρων της κυβέρνησης που μετέβαλε την πρωτεύουσα σε πολιορκημένη κατά περιοχές πολιτεία.

Και ήταν αυτό το σχέδιο μια γενική «πρόβα» της κυβέρνησης, η οποία διά των οργάνων της προειδοποιεί ότι οι κινητοποιήσεις και οι πορείες πρέπει να περιορίζονται και να εγκλωβίζονται στη ζώνη των ...πεζοδρομίων.

Και επειδή εμείς δεν είμαστε αυτής της πεζοδρομιακής αντίληψης, απαντάμε αγωνιστικά σ' αυτά τα σχέδια ανατροπής πολύχρονων κατακτήσεων.

Γιατί σε λίγο, δεν αποκλείεται κάποιος ψυχανώμαλος ξένος και ιθαγενής πρακτορίσκος να υποδείξει ότι απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις «πέραν των τριών ατόμων».

Αυτοί οι εκπρόσωποι της παγκοσμιοποιημένης τρομοκρατίας της «νέας τάξης» υπαγορεύουν και επιβάλλουν στους δικούς μας «υπάκουους - υπηκόους» αντιλαϊκές και επικίνδυνες μεθοδεύσεις και σε αντάλλαγμα, μαζί με τα παράσημα προσφέρουν, όπως άλλοτε στους Ινδιάνους, καθρεφτάκια, χάντρες και σκουπίδια παραπληροφόρησης.

Σχετικά με το πρόσφατο παρελθόν Μπόλφουρ, να θυμίζουμε, τον πράκτορα - παπά που «λειτουργούσε» στην Αθήνα ως «πατήρ Δημήτριος» και «εξομολογούσε» στο παρεκκλήσιο, κοντά στον Ευαγγελισμό, συγκεντρώνοντας και διαβιβάζοντας πληροφορίες στις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και για όσα προετοίμαζαν για την αιματηρή επέμβασή τους το Δεκέμβρη, αλλά και πριν στις ελεύθερες περιοχές των βουνών, όπου «έδρασαν» δεκάδες Αγγλοι αξιωματικοί - πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών... προετοιμάζοντας την εισβολή!


Του
Γιώργου Κ. ΤΣΑΠΟΓΑ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ