Σάββατο 15 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επιλογές
Μουσικές «διαδρομές»

Στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, δίπλα στο θέατρο «Περοκέ», τηλ. 210.5203.661), σήμερα (10.30 μ.μ.) πραγματοποιούν μιαν ακόμα εμφάνιση ο συνθέτης - στιχουργός Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, παρουσιάζοντας επιλογή από την προσωπική και κοινή τους διαδρομή. Κομμάτια από τους δίσκους του Κ. Λειβαδά και ακυκλοφόρητα τραγούδια του, ενώ πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριό τους θα ερμηνεύσουν και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Μελωδικές ακροβασίες και ενδιαφέρουσες ερμηνείες δύο νέων καλλιτεχνών που πρωτοσυναντήθηκαν στη σκηνή πριν από δύο χρόνια, στο πλάι του Ν. Πορτοκάλογλου. Από αύριο, μέχρι και την Τρίτη, στο «Συρμό» εμφανίζεται το «Φθηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό».

  • Η Χαρούλα Αλεξίου και ο Γιάννης Κότσιρας ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Βοτανικό» (Ιερά Οδός 72), παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τις σημαντικότερες στιγμές του προσωπικού τους ρεπερτορίου, αλλά και με κοινές ερμηνείες. Μαζί τους στο «Βοτανικό», όπου προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν συνολικά 60 εμφανίσεις είναι οι ερμηνευτές Τάνια Νασιμπιάν, Ζωή Παπαδοπούλου και Στάθης Γιαννακόπουλος. Η ενορχήστρωση είναι των Ν. Ζέρβα και Ντ. Γεωργούντζου. Μέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (10.30 μ.μ.) και Κυριακή (9 μ.μ.).
  • «Υπ' ατμόν...» τιτλοφορείται η μουσική παράσταση, που ανεβαίνει στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου «Το Τρένο στο Ρουφ», σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη, μουσική επιμέλεια Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Μονεμβασίτη επέλεξαν τα τραγούδια. Τραγουδούν: Χαρά Κεφαλά, Ζαχαρίας Καρούνης, Κωνσταντίνα Ψωμά. Πρόκειται για μουσικό ταξίδι από το Παρίσι ως την Κωνσταντινούπολη με στάσεις στις πόλεις που στάθμευε το Orient Express. Παραστάσεις: Πέμπτη - Σάββατο (9.30μ.μ.), Κυριακή (8μ.μ.).
  • Τραγούδια από τη δισκογραφία τους και διασκευές ερμηνεύουν οι «Domenica», σήμερα, στον «Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ