Κυριακή 3 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ
Διήμερη ταλαιπωρία στην Αττική Οδό

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που θα κινούνται τη Δευτέρα και την Τρίτη στην Αττική Οδό, καθώς λόγω έργων θα διακόπτεται η κυκλοφορία από τα μεσάνυχτα ως τις 8 το πρωί μεταξύ της εξόδου της οδού Γέρακα και της εισόδου από τη Λ. Πεντέλης.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, στην είσοδο με κατεύθυνση προς Εθνική Οδό από τους σταθμούς διοδίων Υμηττού (από αεροδρόμιο), Παιανίας, Κάντζας και Παλλήνης οι οδηγοί θα σταματούν, αλλά δε θα πληρώνουν διόδια. Στους υπόλοιπους σταθμούς με κατεύθυνση την Εθνική Οδό, καθώς και σε όλους τους σταθμούς με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο θα ισχύει το κανονικό τέλος διοδίων.

Οι οδηγοί που θα έχουν εισέλθει στους παραπάνω σταθμούς, με κατεύθυνση την Αττική Οδό θα εξέρχονται είτε στην οδό Γέρακα, είτε σε προηγούμενες εξόδους. Οσοι οδηγοί εξέλθουν στην οδό Γέρακα και επιθυμούν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους στην Αττική Οδό (με διόδια) συνιστάται να ακολουθούν την εξής διαδρομή: Εξοδος δεξιά στην οδό Γέρακα - ευθεία στην οδό Αγ. Νεκταρίου (προέκταση της οδού Γέρακα) - αριστερά στην οδό Πίνδου - δεξιά στην οδό Κλεισθένους - αριστερά στην οδό Αναπαύσεως - αριστερά στη Λ. Πεντέλης - είσοδος δεξιά στην Αττική Οδό στο σταθμό διοδίων Πεντέλης (προς Εθνική Οδό).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ