Τετάρτη 23 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Συνεχίζονται οι περιοδείες ΚΚΕ στην Κρήτη

Κοντά στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου «LOUIS», στα Χανιά, βρέθηκε χτες κλιμάκιο στελεχών του Κόμματος, με επικεφαλής τον Ν. Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής, στο πλαίσιο της Πολιτικής Εξόρμησης της Κομματικής Οργάνωσης Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Το απόγευμα, το κλιμάκιο πραγματοποίησε συνάντηση με το ΔΣ του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο από τη γενική κρίση του τουρισμού και στη χώρα μας. Το πρόβλημα της ανεργίας, ο φόβος της απόλυσης, αλλά και το αν θα καταφέρουν οι εργαζόμενοι να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα, ώστε να δικαιούνται το επίδομα ανεργίας, ήταν τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εργαζόμενους στο Εργατικό Κέντρο και ακολούθησε συνάντηση με το σύλλογο καταστηματαρχών Αγίας Μαρίνας.

Σήμερα το πρωί, το κλιμάκιο, με επικεφαλής το στέλεχος του Κόμματος Χ. Κατσώτη, θα συναντηθεί με το προεδρείο της Ομοσπονδίας και με μέλη των Συλλόγων ενοικιαζόμενων δωματίων καθώς και με το σύλλογο καταστηματαρχών Πλατανιά.

Οι περιοδείες και εξορμήσεις της Κομματικής Οργάνωσης Κρήτης θα ολοκληρωθούν αύριο, Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί, με την παρουσίαση των θέσεων του Κόμματος για τον τουρισμό, σε εκδήλωση της Επιτροπής Περιοχής στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Η παρουσίαση των θέσεων θα γίνει από τον Χ. Κατσώτη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ