Δευτέρα 20 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
«Λυτρωτής» ο Κατσουράνης

Μεγάλη νίκη για την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η Παναχαϊκή απέναντι στον Πανιώνιο με 1-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες, που έπαιξαν ανοιχτά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Πατρινοί προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα γκολ, αλλά η τύχη δεν τους ήθελε. Ετσι με την εδαφική υπεροχή που είχαν πλησίαζαν στη μεγάλη περιοχή, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η επιθυμητή. Οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν να χάσουν τίποτα και έτσι τα λεπτά πέρναγαν ως το 63` που με περιπετειώδη τρόπο ο Κατσουράνης με τρίτο βολέ, ύστερα από τα διαδοχικά σουτ των Βούκσεβιτς, Γκίτση που αποκρούστηκαν από τον Πουρλιοτόπουλο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο... σακούλι της ομάδας του άλλους τρεις πολύτιμους για τη συνέχεια βαθμούς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλτιμάς, Γκίτσης, Κορδονούρης, Κοπερτίνο, Γιαννόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Κωστής, Κατσουράνης, Ναβάρο, Ιωάννου (46` Επαλέ), Βούκσεβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πουρλιοτόπουλος, Κόντης, Κλάεβιτς, Μητσιόπουλος, Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος (68` Πάντιτς), Ιωάννου (57` Σαπουντζής), Γόγολος (72` Μακέδα), Χασιώτης, Ριμπέιρο, Κρισμάρεβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ