Δευτέρα 20 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-0
«Καθάρισε» νωρίς

Εύκολη νίκη πέτυχε χτες η Ξάνθη επί του Απόλλωνα με 2-0, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Πάρη Ζουμπούλη. Αν και το χιόνι εμπόδισε σε πολλές περιπτώσεις τους παίκτες να αποδώσουν αυτό που μπορούσαν, οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο τέρματα και έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Το 1-0 πέτυχε στο 1΄ ο Οσμάρ Ντιόπ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 5΄ η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Πάρης Ζουμπούλης πετάχτηκε ύστερα από μια μπαλιά στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Βάντσικ.

Η ατυχία χτύπησε τον Πολωνό τερματοφύλακα όταν στο 33΄ γλίστρησε στο παγωμένο τερέν, τραυματίστηκε και τη θέση του κάτω από την εστία πήρε ο Τοντόροφ. Ο Πάρης Ζουμπούλης στο 37΄ πλάσαρε τον Τοντόροφ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Ξάνθης.

Στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να βρουν «δίχτυα». Ετσι παρέμεινε το πολυπόθητο 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΞΑΝΘΗ: Μπούτσεκ, Γελαδάρης, Καραγεωργίου, Πατζατζόγλου, Γιανούσκο, Καρτάλης (46΄ Δημητριάδης), Ντιόπ, Τουρσουνίδης, Ντικουμέ, Ζουμπούλης, Ζαπρόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάντσικ (33΄ Τοντόροφ), Μπελάις, Παντούδης, Παγκούρης, Καρανικόλας, Πέτκοβιτς, Λαμπριάκος, Τσίριτς, Χατζής (46΄ Σκαρμούτσος), Μανσουριάν, Φορτούζι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ