Δευτέρα 20 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εκπληξη από τη Χίο

H σπουδαία νίκη της Χίου μέσα στην Πάτρα επί της τοπικής ομάδας με 10-9 ήταν το σημαντικότερο γεγονός της 18ης αγωνιστικής και τελευταίας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Α1. Ως γνωστό το πρωτάθλημα θα διακοπεί εξαιτίας της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά (6-14/5 στο Ανόβερο). Στα αξιοσημείωτα αυτής της αγωνιστικής και η φυγή του Δημήτρη Σελετόπουλου από τον πάγκο του Π. Φαλήρου. Πάντως αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την ομάδα του Π. Φαλήρου, αφού έχει να αντιμετωπίσει και την ποινική δίωξη που υπέστη ο παίκτης της ομάδας Αργύρης Θεοδωρόπουλος, εξαιτίας θανατηφόρου τροχαίου που στοίχισε τη ζωή σε ένα Αλβανό. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής: Παναθηναϊκός -Χαλκίδα11-9, Γλυφάδα - Αρης Θ.13-7, Ηλυσιακός - Ολυμπιακός 4-16, Βουλιαγμένη - Παλαιό Φάληρο 13-8.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 32, Βουλιαγμένη 29, Χανιά 26, Εθνικός 26, Παναθηναϊκός 25, Πάτρα 20, Χίος 19, Γλυφάδα 15, Χαλκίδα 8, Ηλυσιακός 6, Αρης Θ. 5, Π. Φάληρο 5.

  • Την πρώτη του συνάντηση ενόψει της προετοιμασίας για το προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο πραγματοποιεί σήμερα η Εθνική ομάδα των ανδρών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κούλης Ιωσηφίδης έχει καλέσει για σήμερα τους εξής παίκτες: Χατζηθεοδώρου, Ψύχος Χατζής, Θωμάκος (ΟΣΦΠ), Αφρουδάκης, Μαυρωτάς, Ρέππας, Χατζής (Βουλιαγμένη), Παπαδάκος (Χανιά), Καϊάφας (Χαλκίδα), Καλακόνας Στελάτος, Πολίτης, Κοκκινάκης (Εθνικός), Λούδης, Λοράντος, Παπαναστασίου (Παναθηναϊκός), Δελληγιάννης, Δάνδολος, Σαλπαδήμας (Γλυφάδα), Γεωργάρας, Μ. Καψοκόλης (Πάτρα). Οσο για το προολυμπιακό, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε επικεφαλής στον Α` όμιλο, με βατούς αντιπάλους, αφού θα βρει στο δρόμο του τη Ρουμανία, καθώς και δύο ομάδες από την Ασία (ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιες θα είναι αυτές).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ