Σάββατο 10 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλες φιλειρηνικές εκδηλώσεις

- Οι Επιτροπές Ειρήνης Αμπελοκήπων, Γκύζη, Τουρκοβουνίων και Εξαρχείων διοργανώνουν αντιπολεμική εκδήλωση στο ΜΕΤΡΟ (στάση Πανόρμου), σήμερα, Σάββατο 10 Μάη, στις 7 μ.μ.

- Συναυλία στην πλατεία Βάρναλη, στην Αργυρούπολη διοργανώνει σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ., η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» (ΝΔΕ) Αργυρούπολης.

- Επίσης, σήμερα η ΝΔΕ Δάφνης καλεί σε σύσκεψη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης (οδός Δήμου 2).

- Η Επιτροπή Ειρήνης Πατησίων - Ριζούπολης διοργανώνει αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση τη Δευτέρα 12 Μάη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα στη Λαμπρινή.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση με ομιλία και θεατρική παράσταση από το θεατρικό τμήμα της ΣΕΛΕΤΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηλέκτρα Αποστόλου (Κουντουριώτου και Νεότητας), την Τετάρτη, 14 Μάη, στις 7 μ.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αχαρνών διοργανώνει εκδήλωση για την Κούβα στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα (Αχαρνών), την Τετάρτη, 14 Μάη, στις 7 μ.μ.

- Η δημοτική παράταξη Ερυθραίας «Δημοτική Μαχητική Συσπείρωση» και το Συνδικάτο Οικοδόμων διοργανώνουν εκδήλωση στην πλατεία Πλαστήρα, την Τετάρτη, 14 Μάη, στις 7.30 μ.μ. με θέμα «Αντιστεκόμαστε - Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στην εργασία και την ειρήνη».

- Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας και οι μαζικοί φορείς διοργανώνουν εκδήλωση στην πλατεία Πλυτά την Πέμπτη, 15 Μάη, στις 7 μ.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου διοργανώνει αντιπολεμική καμπάνια με θέμα: «Ειρήνη δεν είναι μόνο απουσία πολέμου». Σχετικές εργασίες των μαθητών της πόλης θα εκτεθούν, την Παρασκευή 16 Μάη, στην πλατεία Λαού Κερατσινίου. Την ίδια μέρα, το βράδυ στις 8.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Μετά το Ιράκ τι;». Ομιλητές θα είναι οι: Θανάσης Παφίλης, εκτελεστικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν εκθέσεις με φωτογραφικό υλικό με θέμα «Τα παιδιά από τη νέα παγκόσμια τάξη», αντιπολεμικό σκίτσο και αφιερώματα στην Κούβα και στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ζωγράφου διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 17 Μάη, στην πλατεία Γαρδένιας, με τα παιδιά να ζωγραφίζουν για την ειρήνη από τις 6 μ.μ. και στις 8 μ.μ. να ακολουθεί συγκέντρωση και ομιλία με θέμα: «Η ανθρωπότητα στα πρόθυρα παγκόσμιας σύρραξης».

Στη Στερεά

- Η Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας, η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» και φορείς της πόλης διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων, αρχίζοντας από τη Δευτέρα 12 Μάη με έκθεση αντιπολεμικής φωτογραφίας σε εργασιακούς χώρους. Συνέχεια θα δοθεί με λαμπαδηφορία την Πέμπτη 15 Μάη, στις 8.30 μ.μ. από την πλατεία του Πάρκου. Το Σάββατο 17 Μάη στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου στις 8.00 μ.μ. η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» διοργανώνει συναυλία με ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα νέων.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Λιβαδειάς διοργανώνει, την Παρασκευή 16 Μάη, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 8.30 μ.μ. εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ο ρόλος των ΜΜΕ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ