Τρίτη 4 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ταλαιπωρία λόγω έργων

Κυκλοφοριακές αλλαγές, που θα συνοδευτούν από τη γνωστή ταλαιπωρία για τους οδηγούς, ξεκινούν σε διάφορα σημεία της Αθήνας, λόγω έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ και της Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων. Από αύριο λοιπόν, ξεκινά η διαμόρφωση της οδού Αιόλου, από τη Σοφοκλέους έως τη Σταδίου, που θα διαρκέσει μέχρι το Σεπτέμβρη και γι' αυτό θα γίνουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Από οδό Λυκούργου προς οδό Σταδίου αριστερή στροφή επί της Αιόλου και έξοδος προς Σταδίου. Οι είσοδοι του πάρκινγκ παραμένουν ως έχουν (οδός Απελλού και οδός Στρέητ), ενώ η έξοδος προς την οδό Σταδίου γίνεται από την οδό Αιόλου μέσω της οδού Γεωργίου Σταύρου. Οι διαδρομές των αυτοκινήτων επί του οδοστρώματος θα ορίζονται από ειδικά κολονάκια.

Ακόμα, καθημερινά από τις 9 μ.μ. έως τις 6 π.μ. και μέχρι την Κυριακή, θα γίνονται εργασίες συντήρησης της γέφυρας του σταδίου Καραϊσκάκη και στα δύο ρεύματα προς παραλία και προς οδό Πειραιώς και θα υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία. Τέλος, από σήμερα και για 20 μέρες, θα γίνονται εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Λ. Σχιστού στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά όλο το 24ωρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ