Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μονοπάτια της μουσικής

Β. Παπακωνσταντίνου, Τ. Τσανακλίδου
Β. Παπακωνσταντίνου, Τ. Τσανακλίδου
Τελευταίες εμφανίσεις (μέχρι 9/2) του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Τάνιας Τσανακλίδου, στο «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή και Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος, 210. 9226.975).

Ο Μίμης Πλέσσας από σήμερα εμφανίζεται στο «Ζοοm» (Πλάκα). Τραγουδούν: Ελένη Δήμου, Πένυ Ξενάκη, Σπύρος Κλείσσας, Αγγελος Χρονάς, Γιώργος Περρής, Εφη Καραγιάννη, Ζωή Κουρούκλη. Παρασκευή, Σάββατο (11 μμ), Κυριακή (9 μμ).

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Αμβούργου δίνει τη Δευτέρα την πρώτη συναυλία της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με μαέστρο τον Ινγκο Μέτσμαχερ και σολίστ τον Ματίας Γκέρνε, σε έργα Μάλερ, Μπραμς κ.ά. Στην αίθουσα «Μητρόπουλου» του ΜΜΑ εμφανίζεται το διακεκριμένο τρίο «Κούνκσμπακα», με έργα Χάιντν, Σμέτανα, Μπραμς.

Ο Μανώλης Φάμελλος ξεκινά τη Δευτέρα τις εμφανίσεις του, στο «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή και Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος, 210.9226.975), με τους Ροβένα Αλευρά και Στάθη Δρογώση.

Η Μαρίζα Κωχ παρουσιάζει σήμερα και αύριο, στην «Αθηνά» (Ποσειδώνος 3, Ν. Φάληρο, 210.4813.605), τραγούδια της σε ποίηση της Σαπφούς και του Ν. Καββαδία, παραδοσιακά και μικρασιατικά.

Λατινοαμερικάνικες «διαδρομές» με τη Μάρθα Μορελεόν, σήμερα (8.30 μ.μ.), στην αίθουσα «Φ. Νάκας» (Ιπποκράτους 41). Είσοδος ελεύθερη.

Οι Χρήστος Θηβαίος και Εμίλια Οταβιάνο προσφέρουν - μέχρι 9/2 - τραγούδια τους και μουσικές της Μεσογείου, «Δίπλα στο ποτάμι» (Λ. Κατσώνη, Αγ. Ανάργυροι).

Λατινοαμερικάνικους ρυθμούς παρουσιάζει αύριο η Καμεράτα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μαέστρος: Ενρίκε Ντιεμέκε. Σολίστ: Λίζα Ζώη, Ευάγγελος Ασημακόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ