Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Απτόητος ο Τραπατόνι

Ησυχος αλλά και να εμμένει στη θέση του για συνέχιση της καριέρας του στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας εμφανίζεται ο Τζιοβάνι Τραπατόνι παρά την έντονη κριτική που δέχεται από το σύνολο του Τύπου της χώρα του που τον καλεί να παραιτηθεί. Αιτία η νέα αποτυχία των «Ατζούρι» που στραβοπάτησαν στην έδρα τους για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Γιουγκοσλαβία. Ο «Τραπ» αρνήθηκε να υποκύψει σε όσους τον καλούν να παραιτηθεί. «Η αλήθεια είναι ότι σε εσάς τους δημοσιογράφους αρέσει να αλλάζετε τον προπονητή κάθε δύο μήνες. Οταν ήμουν 40 ετών αντιδρούσα στα αποτελέσματα διαφορετικά. Τώρα είμαι ήρεμος, κοιμάμαι τα βράδια και δε βλέπω φαντάσματα», δήλωσε ο Τραπατόνι στην εφημερίδα «Γκαζέτα Ντέλο Σπορ» απαντώντας σε όλους αυτούς που θέλουν να γυρίσει ο Τζοφ στο πάγκο της Εθνικής.

  • Σοκ προκάλεσαν στην αθλητική κοινωνία της Ισπανίας τα νέα για την υγεία του τερματοφύλακα της Λα Κορούνια, Φρανθίσκο Μολίνα. Ο 32χρονος γκολκίπερ ανακοίνωσε χτες πως υποφέρει από κακοήθη όγκο στους όρχεις.. Ο διεθνής Ισπανός θα νοσηλευτεί στο Ογκολογικό Κέντρο της Βαλένθια, όπου και θα υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.
  • Χωρίς τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενδέχεται να παραταχθεί στο «Μπάι Αρένα» η Λεβερκούζεν, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο γόνατο, στον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του με την Κροατία και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις βδομάδες.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ