Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΠΙΔΕΣ
Να ανάψει ... πράσινο

Η νίκη επί της Αρμενίας είναι το ζητούμενο για τον Στέλιο Μανωλά

Sportidea

Η νίκη επί της Αρμενίας είναι το ζητούμενο για τον Στέλιο Μανωλά
«Για πρόκριση θα μπορούμε να μιλάμε μόνο με νίκη επί της Αρμενίας. Διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή». Οι λέξεις αυτές βγήκαν από το στόμα του Στέλιου Μανωλά και απηχούν απόλυτα την πραγματικότητα. Η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται απόψε την αντίστοιχη της Αρμενίας στη Ν. Φιλαδέλφεια (ΕΤ1, 20.00), με μοναδική σκέψη-στόχο την κατάκτηση των βαθμών.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας θέλει να κατανοήσουν οι παίχτες του πως θα πάει χαμένος ο έως τώρα κόπος τους και ό,τι κατάφεραν, αν δεν κερδίσουν. Γι' αυτό και έχει... πρήξει τους μικρούς επαναλαμβάνοντας πως απαιτείται σοβαρότητα, προσοχή και εγρήγορση. Φαίνεται πάντως πως η προσπάθειά του «πιάνει τόπο», αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Βάλλα στο ραδιοσταθμό «ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ FM»: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Χρειάζεται σοβαρότητα και προσοχή. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπούμε μέσα στο γήπεδο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας και να κερδίσουμε. Στόχος αυτής της ομάδας είναι το 2004. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό μέρος. Ο προπονητής μάς μεταφέρει κάποια πράγματα και εμείς προσπαθούμε να τα κάνουμε πράξη».

Ο Στέλιος Μανωλάς ανέφερε ακόμα: «Αν και τον (σ.σ. σημερινό) αγώνα έχω αρχίσει να τον σκέφτομαι από τη στιγμή που τελείωσε αυτός με την Ουκρανία, δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα. Πάντως, δε θα γίνουν πολλές αλλαγές. Δεν μπορείς να χαλάσεις τον κορμό της ομάδας που πάει καλά. Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Παίζουμε σε ένα μικρό πρωτάθλημα. Θέλουμε πολλή δουλιά, κυρίως σε θέματα τακτικής. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και μπορούν να παίξουν καλύτερα από αυτό που έχουν δείξει». Μοναδικό πρόβλημα για τον Ελληνα εκλέκτορα η απουσία, λόγω τιμωρίας, του Φωτάκη, αφού ο Παπαδόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αναμένεται να πρωτοπαραταχθούν οι Βούλγαρης, Βύντρας, Χρήστου, Κουλοχέρης, Βάλλας, Γαλανόπουλος, Μελαμπιανάκης, Σπέρτος, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Αγρίτης.

  • Στην αποστολή της Εθνικής προστέθηκε ο Τάσος Λυκούδης του Ολυμπιακού.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ