Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Βαρύ το κλίμα

Μέσα σε βαρύ κλίμα εξελίσσεται η προσπάθεια ανασυγκρότησης στην Εθνική Ανδρών, ενόψει της αυριανής συνάντησης με την Αρμενία. Παρά το γεγονός ότι στους «γαλανόλευκους» κάνουν την ανάγκη τους φιλότιμο και παλεύουν να επικεντρωθούν στην προετοιμασία του αγώνα που θα κρίνει πολλά, δεν ξεχνιέται εύκολα το «χαστούκι» στην Ουκρανία.

Φήμες (;) ήθελαν να φουντώνουν οι διαμαρτυρίες για τον Ρεχάγκελ και να... τρίζει ο πάγκος αλλά στελέχη της ΕΠΟ το διέψευσαν. Μάλιστα, ο πρόεδρος, Β. Γκαγκάτσης, μιλώντας σε έντονο ύφος στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» έριξε όλη την ευθύνη στους παίχτες: «Είμαι οργισμένος, πικραμένος και στενοχωρημένος. Εχω όλα τα συναισθήματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που πίστεψε σε αυτήν την ομάδα. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε. Η Εθνική στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι μπορούσε να πάρει το παιχνίδι κι αυτό είναι που με εξοργίζει. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, γίναμε συνοικιακή ομάδα τέταρτης κατηγορίας, γίναμε ομάδα ανεξάρτητου τουρνουά. Αυτό που παρακολούθησα μετά το γκολ, δεν το πίστευα. Διαλυθήκαμε ενώ είχαμε δείξει ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαμε το πάνω χέρι. Οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι οι ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να σταματήσει η ιστορία με τα λάθη των προπονητών. Είχαμε στο παρελθόν άλλους προπονητές, αλλά δεν έχουμε δει κάτι διαφορετικό. Ισως να μην αντέχουμε τις ευθύνες, ίσως αυτές να είναι οι δυνατότητές μας. Τα έχουμε δώσει όλα. Η συμπαράσταση που έχουν οι παίκτες ήταν και θα παραμείνει τεράστια. Το ζητούμενο όμως είναι το αποτέλεσμα. Εχουν κουραστεί οι πάντες. Δε θέλω να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές. Αισθάνομαι ότι δεν έχει νόημα. Αν δε δείξουν στον κόσμο ότι μπορούν να καταφέρουν κάτι παραπάνω, δε θέλω να πάω στο ξενοδοχείο. Αισθάνομαι ότι είναι κοροϊδία. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ούτε καν σαν σκέψη. Θα συζητήσουμε με τους συνεργάτες μου, για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αντώνης Νικοπολίδης, δήλωσε στο «ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ FM»: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Μπορεί όλοι γύρω μας να είναι απογοητευμένοι, εμείς όμως έχουμε την υποχρέωση να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, αν θέλουμε να λεγόμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δώσουμε σημασία στην ουσία, να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς. Πρέπει να συνδυάσουμε την εμφάνιση με το αποτέλεσμα».

  • Ο Πατσατζόγλου ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ