Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
Σχεδιάζει ΝΕΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ κατά λαών και χωρών

Στόχος των Αμερικάνων οι «πολιτικές, οικονομικές και ηθικές αλλαγές σε χώρες που επηρεάζουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ», ακόμα και με τη χρήση βίας!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Σε απόρρητη συνεδρίαση της «Επιστημονικής Επιτροπής» του υπουργείου Εθνικής Αμυνας των ΗΠΑ, στις 25-26 Σεπτέμβρη 2002, εξετάστηκαν οι μέθοδοι και τα μέσα για ειδική χρήση δυνάμεων στον αντιτρομοκρατικό πόλεμο, που έχουν κηρύξει οι ΗΠΑ κατά λαών και χωρών, με στόχο την επίτευξη «πολιτικών, οικονομικών και ηθικών αλλαγών σε χώρες που επηρεάζουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ»!!! Η οργάνωση αυτών των ωμών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων της ηγεσίας των ΗΠΑ συζητιέται σ' αυτές τις συνεδριάσεις της «Ομάδας Κρούσης» του Συμβουλίου Αμυνας των ΗΠΑ. Προβλέπεται «εστιασμένη χρήση βίας», με σκοπό την «αλλαγή συμπεριφοράς» καθεστώτων, μέσω της «απομόνωσης των εν λόγω καθεστώτων από τους λαούς τους, αλλά και από τα όργανα και τις γραφειοκρατίες που τα υποστηρίζουν»!

Η Ομάδα σε επόμενες συνεδριάσεις θα επιλέξει συγκεκριμένες περιπτώσεις, που θα διερευνήσει και ανάμεσα σ' αυτές θα περιληφθούν «κακοποιά καθεστώτα, τρομοκρατικές οργανώσεις και πιθανοί μελλοντικοί αντίπαλοι», ενώ ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στις περιπτώσεις, όπου «η κατάλληλη χρήση βίας θα μπορούσε να προκαλέσει διχασμό και αντιθέσεις συμφερόντων...»!


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ