Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ταχυδρόμος της αμερικάνικης πρεσβείας... ... .

Δήλωση του υποψήφιου υπερνομάρχη Αθήνα - Πειραιά Θανάση Παφίλη για την πρόταση Λαλιώτη

Σχολιάζοντας τις «προτάσεις Λαλιώτη» για το χαρακτήρα της φετινής επετείου του Πολυτεχνείου, ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά Θανάσης Παφίλης με δήλωσή του σε δημοσιογράφους, τόνισε:

«Ο κ. Λαλιώτης με αυτή του τη δήλωση κάνει τον ταχυδρόμο της αμερικανικής πρεσβείας και προσπαθεί με έμμεσο τρόπο να υλοποιήσει την απαίτηση των Αμερικανών να μην πηγαίνει η πορεία του Πολυτεχνείου στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Είναι πρόκληση απέναντι στον ελληνικό λαό αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, σε μια περίοδο που οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές επιτίθενται κατά μιας χώρας, για τρίτη φορά μέσα στα τελευταία χρόνια, να ζητάει η διαδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου να μην πάει προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Ο κ. Λαλιώτης με την πρότασή του επιδιώκει να μην καταδικαστεί η επέμβαση των Αμερικανών ιμπεριαλιστών και να ασχολείται ο λαός με εγκληματικές οργανώσεις τύπου "17Ν", οι οποίες πρόσφεραν μεγάλες υπηρεσίες και άλλοθι στις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις και στον ιμπεριαλισμό όλα αυτά τα χρόνια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ