Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Γιωτο - Ξηραίοι

ΤΙ είναι ο Γιωτόπουλος; Ενας «οπαδός» της «17Ν»... Ποιος το λέει; Ο Ξηρός. Ο Σάββας Ξηρός. Αυτή είναι η τελευταία (του) εκδοχή. Η πιο πρόσφατη, τουλάχιστον...

***

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα: «Ο "Λάμπρος" ήταν αυτός που μας έμαθε όλους. Να στεκόμαστε στο δρόμο, να βγάζουμε πληροφορίες. Τα πάντα τα μάθαμε από αυτόν... Από τη στιγμή που αναλάβαμε ο καθένας τις ευθύνες του έπρεπε να αναλάβει και αυτός... Τουλάχιστον να μας παραδεχτεί σαν παιδιά του το λιγότερο».

***

ΑΥΤΑ έλεγε για τον Γιωτόπουλο (ποιος; ποιος;) ο Σάββας Ξηρός, στην περίφημη τηλεοπτική του συνέντευξη, στις 15 Σεπτέμβρη.

***

ΤΟΤΕ, φυσικά, δεν είχε ...σωληνάκια. Ούτε παραισθήσεις είχε. Αλλά και χωρίς σωληνάκια, και χωρίς παραισθήσεις, πάλι ρουφιάνος, αποδείχτηκε.

***

ΜΕ δυο λόγια, τότε, πριν 10 μέρες, τον (ξανα)«έδωσε στεγνά» τον Γιωτόπουλο ο ...«επαναστάτης». Αλλά, τώρα τον... αθωώνει.

***

«ΠΕΣ μου ποιος σε ...αθωώνει να σου πω ποιος είσαι», που λέει και ο (παραφρασμένος) λαός...

***

ΓΙΩΤΟ-Ξηραίοι και Κουφοντινο - Χριστόδουλοι, λοιπόν. Ο τελευταίος, μάλιστα, πριν ανανήψει κι αυτός, ήταν που στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση «κάρφωσε» τον Γιωτόπουλο και μάλιστα τον αποκάλεσε «γαϊδούρι», επειδή ο φερόμενος ως καθοδηγητής της «17Ν» επέμεινε στη θέση ότι δεν τον γνωρίζει.

***

ΓΙΑ κάτι τέτοιους «ξεφτίλες» θέλει ο Λαλιώτης να «αφιερώσουμε» την πορεία του Πολυτεχνείου!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ